http://www.makorogowo.pl/produkty/rurki
CIEPŁE LODY - Murzynki
Są to moje smaki dzieciństwa i beztroskich chwil.
Chwilę pełne szczęścia, miłości 😊
Murzynki, czyli ciepłe lody, to tradycyjny deser w postaci wafelka wypełnionego puszystą pianką o smaku śmietankowym, zanurzoną w polewie czekoladowej. Dla wielu jest to smak dzieciństwa! Nic więc dziwnego, że murzynki cieszą się niesłabnącą popularnością i zajadają się nimi całe pokolenia.
Jako producent słodyczy oferujemy murzynki pod wieloma postaciami. Polecamy te tradycyjne, w kubeczku z wafelka (wersja zwykła i XXL), fantazyjnie dekorowane mini desery (z polewą czekoladową, śmietankową i cytrynową), nawiązujące do kształtu lodów rożki XXL oraz całuski, czyli pianka w polewie na krążku z wafelka. Ofertę dopełniają prawdziwie oryginalne formy murzynków – nadziewane pianką misie i muszelki! Tego nie mają inni producenci. Ekonomiczne opakowania pozwalają na sprzedaż na sztuki lub na wagę.
W „MAKO” tworzymy słodycze znane i uwielbiane przed dzieci oraz dorosłych. To idealny przysmak na popołudniowy poczęstunek lub weekendowy deser. Odrobina słodkości jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła. Warto się skusić!
Słodkości testowałam z moją rodziną, jesteśmy zachwyceni smakiem, delikatne, lekkie z Dodatkiem czekolady, wafelek chrupiące - jestem zdecydowanie na Tak! Paczka przyszła pięknie zapakowana.
Krążki bezowe do tortów.
Nigdy nie widziałam że można kupić , często zastanawiam się nad zrobieniem bezy sama, nigdy nie było mi to po drodze ponieważ wiem że nie wszystko wychodzi, teraz wiem że jest lepsze rozwiązanie - wystarczy kupić i nie martwić się że coś nie wyjdzie 😊Na dniach przedstawie mój tort bezowy z wykorzystaniem krążków MAKO.
Do przyrządzania domowych tortów i deserów doskonale nadają się nasze krążki bezowe oraz beziki pod wieloma postaciami. Jako producenci słodyczy z wieloletnim doświadczeniem dokładamy wszelkich starań, aby nasze wyroby zachwycały wyglądem i smakiem. Dzięki nim przygotowanie wyśmienitego domowego deseru zajmie zdecydowanie mniej czasu. Lubicie torty bezowe? Bo my bardzo!
Najprostszy przepis na bezę to oczywiście ubita na sztywno piana z białek jaj z dodatkiem cukru. W zależności od temperatury pieczenia można uzyskać bezę kruchą i pustą w środku (wysoka temperatura pieczenia) lub lekko ciągliwą (niższa temperatura pieczenia). Ten wyrób można spożywać pod wieloma postaciami. Doskonale komponuje się z wszelkiego typu masami i kremami. Za pomocą lekkich krążków bezowych przyrządzenie domowego tortu będzie banalnie proste. Wystarczy przełożyć je ulubioną masą i dodatkami, udekorować z zewnątrz i gotowe!
Pyszna Rurka waflowa wypełniona puszystym piankowym nadzieniem o smaku śmietankowym.
Wszystkim bardzo polecam firmę MAKO , paczuszka doszła do mnie błyskawicznie, pięknie zapakowana, świetny kontakt i smaki dzieciństwa.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz